”Innovator´s Lunch” den 21 maj

Den 21 maj är det dags för en av vårens ”Innovator´s lunch”. Den här gången med temat ”Testa nya material i hälso- och sjukvården”.

Screenshot

Under BME@LIU-dagen arrangerar East Sweden Medtech en ”Innovator´s Lunch” – ett kreativt möte mellan kliniker och forskare. Under brainstorming-luncherna försöker vi hitta lösningar på vårdens utmaningar. Vi diskuterar kliniska behov, både nu och i framtiden, och låter dem möta forskningen för att skapa innovativa lösningar

Temat för ”Innovator´s lunch” den 21 maj är hur nya material kan komma till nytta i vården. Under lunchen kommer bland annat Pia Lindström från Innovative material arena (IMA) att berätta om sin upplevelse att som första svenska patienten få ett 3D-utskrivet gips.

Vi bjuder på enklare lunch – först till kvarn!

Datum: 21 maj, klockan 12.15-13.15
Plats: US Linköping, lokal Antracit

BME@LiU-dagen

BME@LiU är en konferensdag fylld med aktiviteter som lyfter fram den forskning som bedrivs vid Linköpings universitet inom området medicinsk teknik. Programmet rymmer mer än 40 föredrag inom det biomedicinska forskningsområdet.

Datum och tid: 21 maj, klockan 8.30-17.30
Plats: Hugo Theorellsalen, Antracit och Dolomit samt Ljusgården, plan 9, ingång Norra Entrén, Universitetssjukhuset, Linköping.